Chiar daca timpul nu mai are rabdare cu oamenii, iar cotidianul ne copleseste, oaza de liniste si savoare exista: cofetaria “Revoire”, Bulevardul Traian, numarul 4.

Ambianta cofetariei te face sa uiti de tumultul citadin…Pierduti undeva in padurea inverzita, strazile “rue du chocholat”, “rue du pain” si “rue du croissant”, te calauzesc la vitrinele pline de delicatesuri ale cofetariei, patiseriei si brutariei franceze. 

Promenada culinara imbogatita cu savoarea cafelei, ceaiurilor, freshurilor si a unui pahar de vin se transforma in regasirea timpului pierdut, in placerea regasirii cu cei dragi. 

Gradina deliciilor a pregatit pentru voi si o gama larga de sandwishuri si salate asezonate cu arome ale Provence-ului.

Gelateria cuprinde peste 25 sortimente de inghetata inclusiv inghetata fără zahăr, cu stevie (recomandata persoanelor cu diabet dar si persoanelor care doresc o alimentate sănătoasă ,fără zahăr ) 

 

alt

La cofetaria “Revoire” secunda devine savoarea ciocolatei, minutul mireasma vaniliei, iar ora devine placerea revederii la o cafea. 

Toate acestea de luni pana vineri intre orele 7:30 si 20:00, iar sambata duminica incepand de la ora 10:00 pana la ora 20:00.